admin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 27 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 111 امتياز: 440 تشکر کرده: 1 تشکر شده 7 بار در 7 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 21:37:04
موضوع مطلب: جذب مدير براي سايت
با سلام
دوستان سايت خياو نزديك به 4 سال ميشه كه در نت حضور داره ولي به علت تغيير هاست كل اطلاعات و نزديك 3000 كاربر ما از بين رفت و در واقع مي خواهيم از صفر شروع كنيم ولي براي شروع چنين فعاليتي نيازمند كمك شما و مديريت شما عزيزان هستيم چون مي خواهيم اين سري قوي تر دفعات ديگر ظاهر بشيم .
نكته :براي هر بخش از تالار 2 نفر مدير نياز است. و اما مزايا مدير بودن در سايت:
هر يك از كاربران مي توانند وبلاگ يا سايت خود را در امضاي خود قرار دهد (مثل من) و براي خود تبليغ كند كه البته هرچه قدر مطلبش زياد باشد هم امتيازش و درجه اش بالا مي رود و هم بيشتر تبليغ ميشود
و هر مدير مي تواتند در فروشگاه سايت محصولات خود را بفروش برساند
و اينكه اگر تبليغ پولي براي سايت گرفته شد (اگر از جانب ما باشد) مديران ميتوانن از آن در صد ببرند و اگر از جانب خود آن مدير باشد نصف مبلغ دريافتي به ايشان تعلق ميگرد
و در ضمن بزودي بخش هاستينگ سايت هم راه اندازي ميشه كه اگر مشتري از جانب هر يك از مديران معرفي بشه يه درصدي هم به ايشان تعلق ميگيرد
دسترسي ويژه به مديران براي بخش +18 سال داده مي شود.
و مزاياهاي زيادي هست كه يادم افتاد در همينجا قرار مي دهيم
عزيزاني كه مي خواهند ما را در اين امر ياري كنند و در سايت مديريت و مطلب بزارند آمادگي خودشان را در اين تاپيك اعلام كنند.[b]
آخرين ويرايش توسط admin در تاريخ چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 22:04:39; دفعات ويرايش در مجموع 3 مرتبه
admin مدیر سایت وضعيت: آفلاين 27 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 111 امتياز: 440 تشکر کرده: 1 تشکر شده 7 بار در 7 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 14 بهمن ماه ، 1388 23:47:53
موضوع مطلب:
NeveRmorE مي نويسد:
سلام من تازه عضو این سایت شدم میخواستم بگم من میتوانم در ضمیمه ی گیم مطلب بزارم......
اولا به سايت خودت خوش اومدي
دوم اينكه شما مي تونين يه چند تا پست تو بخش عمومي در مورد گيم بزار اگه تصويب شد يه بخش بنام گيم مي زاريم و شما مدير همون بخش مي شويد _________________ ضمن خوش آمد گويي به شما كاربر گرامي
لطفا از ديگر بخشهاي سايت نيز ديدن فرماييد و به قوانين سايت احترام بزاريد
رو مدیریت می کردم و می کنم!
من هم می تونم در زمینه ی هون چیزایی که تو وبلاگم هست کمک کنم یعنی :
دانلود گل، عکس و آهنگ خارجی!
و در هر 3 تاش هم پایه هستم، مخصوصا عکس!!
--------------------------------------------------------
با تشکر _________________ ----------- تدریس خصوصی دروس عربی، فیزیک و ریاضی کنکور توسط رتبه کشوری زیر 100 کنکور 88 با قیمت بسیار مناسب---- برای اطلاع بیشتر با
رو مدیریت می کردم و می کنم!
من هم می تونم در زمینه ی هون چیزایی که تو وبلاگم هست کمک کنم یعنی :
دانلود گل، عکس و آهنگ خارجی!
و در هر 3 تاش هم پایه هستم، مخصوصا عکس!!
--------------------------------------------------------
با تشکر
بله ممنون از شما
بخش عكس رو داريم و بقيه مطالبت رو هم فعلا مي توني در بخش عمومي بزاري تا بعدا يه بخشي بسازيم و مديريت اونا را هم به شما بديم _________________ ضمن خوش آمد گويي به شما كاربر گرامي
shhadavi مدير گالري وضعيت: آفلاين 16 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 43 امتياز: 230 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
شنبه، 17 بهمن ماه ، 1388 20:12:33
موضوع مطلب:
حالا من کارم رو کی شروع کنم؟!
چیزی هست که باید در این زمینه بدونم؟ _________________ ----------- تدریس خصوصی دروس عربی، فیزیک و ریاضی کنکور توسط رتبه کشوری زیر 100 کنکور 88 با قیمت بسیار مناسب---- برای اطلاع بیشتر با
اگر هم مشكلي داشتي ميتوني از طريق پيام خصوصي به admin يا milad700000 در ميان بزاري _________________ ضمن خوش آمد گويي به شما كاربر گرامي
tanhaiy کاربر جدید وضعيت: آفلاين 2 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 8 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 12:19:48
موضوع مطلب:
سلام من اطلاعات زیادی در مورد مدیریت سایت ندارم ولی میتونم در مورد مسائل مذهبی اگه تو سایتتون قراره باشه کمک کنم دس به قلمم بد نیس.شهدا، دفاع مقدس، درد دل اجتماعی مذهبی و...
ارسال شده در:
دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 17:11:29
موضوع مطلب:
rash1 عزیز خیلی عالی میشه که یه بخش مهندسی هم در سایتمون داشته باشیم
مهندسی چی عزیزم؟؟ _________________ ضمن خوش آمد گويي به شما كاربر گرامي
ارسال شده در:
دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 17:14:52
موضوع مطلب:
tanhaiyعزیز در ضمینه مذهبی متاسفانه ما بخش نداریم ولی شما هر موقع خواستین که شروع به فعالیت بکنید ما بخش مورد نظر شما رو درست میکنیم
منتظر شما هستیم _________________ ضمن خوش آمد گويي به شما كاربر گرامي
shahkarmusic مدیر موزیک و مشاور وضعيت: آفلاين 3 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 81 امتياز: 311 تشکر کرده: 7 تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: اینترنت
ارسال شده در:
سه شنبه، 3 فروردين ماه ، 1389 05:37:40
موضوع مطلب:
سلام مدیریت عزیز
من با سابقه 4 ساله وبلاگ و وبسایت نویسی حاضرم به شما کمک کنم
قبلا پس از گذراندن مدیریت وبلاگ های افتاب بلاگ/جوان بلاگ/بلاگفا تونستم در پرشین طوری برنامه ریزی کنم که به طور متوسط برای وبلاگم روزانه 800 بازدید کننده داشتم و در حال حاضر در حال مدیریت وبسایت شاهکار موزیک هستمshahkarmusic.com
نان اگر خواستید میتوانید به عنوان مدیر اپلود جدید ترین موزیک ها بروی سایت در خدمتتون هستم
امیدوارم بتونم کمکی کنم تا سایت شما بزرگ بشود _________________
shahkarmusic مدیر موزیک و مشاور وضعيت: آفلاين 3 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 81 امتياز: 311 تشکر کرده: 7 تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: اینترنت
ارسال شده در:
سه شنبه، 3 فروردين ماه ، 1389 06:07:08
موضوع مطلب:
در ضمن در این چند ساعتی که داشتم در این سایت میگشتم پیشنهاد های بسیار زیادی به ذهنم اومده که میتونه خیلی کمک کنه
راستی برای شناخت بیشتر از پست های من یک پست موزیک اهنگ جدید دارم پیشنمایش میکنم با لینکی که تبلیغاتش خیاو هست _________________